Първоначално публикувано от fen alfa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Клуб "Картер" - само за ТвинСпаркове :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщениеЗдравейте!Извинявам се ,ако по - напред някъде в темата пише,но е много нещо за преглеждане.Трябва да си сменям картера,понеже го правиха но си сълзи пак.Аз съм с двигател 1.4T.S. Въпроса ми е : съвместим ли е картера с някой от по - големите мотори и ако да с кой?! Благодаря предварително!!!
Comment
-
Малко да възродим клуб картер.В неделя го накълцах за втори път. Както се вика на печелившите - честито.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеМалко да възродим клуб картер.В неделя го накълцах за втори път. Както се вика на печелившите - честито.
Comment
-
Здравейте,
Вече и аз съм в групата.
След разходка до пещерата "Стълбица" над "Крушунските водопади" и удар в картера и изтече маслото.
Добре, че усетих удара и спрях веднага.
На следващия ден отидох с репатрак да си я прибера и ако знаех, че щетата е толкова малка, щях да си спестя това удоволствие.
Скобата се беше счупила и единия от болтовете при опита да се огъне беше спукал картера.
Колата е 147 1.6 TSAlfa 164 T.S.
JEEP Grand Cheroke 4,7
Alfa 147 1.6 T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеТази планка не я слагаи след това.
Някой знае ли как се сваля картера? Леглото на лагера на дясното вътрешно каре е част от него.
Трябва ли да се свали дясната полуоска и след това да се избие междинната със лагера и да се извади от скоростната кутия?
Поздрави.Alfa 164 T.S.
JEEP Grand Cheroke 4,7
Alfa 147 1.6 T.S.
Comment
-
Колеги, оказва се че и аз трябва да търся картер за 146 2.0 TS 99-та г. Може да се завари, ама пробката била в окаяно състояние, така че почвам да търся.
Дайте малко акъл само от 2.0 СвинСпарк ли става или мога да търся и от 1.6/1.8? Също така предполагам, че от 147/156 пак ще пасне? Извинявам се ако вече е обсъждан въпросаEx: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
-
Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщениеКолеги, оказва се че и аз трябва да търся картер за 146 2.0 TS 99-та г. Може да се завари, ама пробката била в окаяно състояние, така че почвам да търся.
Дайте малко акъл само от 2.0 СвинСпарк ли става или мога да търся и от 1.6/1.8? Също така предполагам, че от 147/156 пак ще пасне? Извинявам се ако вече е обсъждан въпросаAlfa 164 T.S.
JEEP Grand Cheroke 4,7
Alfa 147 1.6 T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеНе.Излиза леко под наклон и малко настрани заради всмукателя на маслената помпа.
При мен картера е като на снимката, като в това ухо е монтиран лагера и минава междинния вал от скоростната кутия.
Та няма да стане по този начин, май.Alfa 164 T.S.
JEEP Grand Cheroke 4,7
Alfa 147 1.6 T.S.
Comment
Comment